Uručene nagrade najboljima u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice za 2017. godinu
Foto: podgorica.me

Kolektivima i pojedincima

Uručene nagrade najboljima u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice za 2017. godinu

Gradonačelnik Glavnog grada Slavoljub Stijepović uručio je danas priznanja najboljima u turzimu i ugostiteljstvu Podgorice za 2017.

„Ove godine imali smo najteži zadatak do sada da, u ovakvoj konkurenciji, izaberemo najbolje. Danas su nagrađeni oni koji su se iz reda najboljih na neki način izdvojili“ rekla je direktorica TO Podgorice  Tatjana Popović.

Ona je istakla da je to „godina koju možemo nazvati konkuretnom a ujedno i godina koju možemo nazvati zajedničkom jer smo svi zajedno, i vi, i institucije grada i ove države doprinijeli da broj turista koji je posjetio naš grad ove godine bude za 43 odsto veći i isto tako broj noćenja“. 

U kategoriji „Najbolje kompanije i institucije“ priznanja su dobili kompanija „13. jul Plantaže“, hotel „Verde complex“ (kategorije 5 zvjezdica), mali hotel „New star“ (kategorije 4 zvjezdice), restoran „21 MNE Urban bistro“,ugostiteljski objekat zajedno sa centrom za edukaciju „Radovče“, radionica kolača „MFC“, lounge bar „The Living Room“, d.o.o. „Cassiopeia“ za projekat busticket4.me, turističko-izletničko mjesto „Avanturistički park Gorica“, turistička manifestacija „City Groove“ i radio emisija Elmag radija „Turistički atlas“.

Kada je riječ o najboljim pojedincima, priznanja su uručena menadžerki Jeleni Burić, kuvaru Mladenu Dabanoviću, konobaru Savu Bigoviću, novinarki Anđeli Boričić, te komunalnom radnikuŠpatolaju Beslimu.

Specijalnu nagradu za poseban doprinos unaprjeđenju kvaliteta turističke ponude dobio je hotel Hilton Podgorica Crna Gora.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.