Hrvatsku košarkašicu Amerikanka oborila na pod, završila u bolnici (VIDEO)
Foto:Screenshot

Hrvatsku košarkašicu Amerikanka oborila na pod, završila u bolnici (VIDEO)

Šokantna scena u Italiji. Na ženskom košarkaškom meču između Torina i Raguze (75:53) Ivana Tikvić bila je žrtva brutalnog napada razularene protivnice, Amerikanke Darsi Hambi.

Hrvatica je krenula u kontru, a onda je igračica Raguze prišla i udarila je u predjelu vrata. 

Nesrećna košarkašica je pala, udarila je glavom u pod i ostala da nepomično leži. Amerikanka je htjela da nastavi obračun ali su je u tome spriječile saigračice.

Zavladala je panika na terenu jer je Tikvićeva ostala bez svijesti.

Morali su da je reanimiraju, a potom je završila u bolnici. Posle niza pregleda puštena je na kućno liječenje i osjeća se dobro, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.