Evo kako da privučete novac u novogodišnjoj noći
Ilustracija

10 rituala

Evo kako da privučete novac u novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć, kao što znate, ima nevjerovatno snažnu energiju koja može radikalno promijeniti naš život.

Pored toga, 1. januar je dan koji nam omogućava da započnemo život na potpuno novi način, naravno ako to želimo. Da li želite da Nova godina bude produktivna za vas?

Imamo za vas 10 rituala koji će vam pomoći da privučete novac. 

Torbica za prikupljanje novca

Pripremite žutu, crvenu ili zlatnu torbicu. Stavite unutra 12 zlatnih novčića i zakačite je na jelku. Takav jednostavan ritual će vam pomoći da ostanete finansijski uspješni tokom cijele godine.

Dvije odjevne kombinacije

Ako imate priliku, pobrinite se da u novogodišnjoj noći imate dvije odjevne kombinacije. U jednoj treba da provedete „prošlu godinu“ - period do ponoći, a u drugoj ćete se upoznati sa Novom godinom. Ovaj ritual će doprinijeti vašem uspjehu u svim poljima.

Novac

Ovaj vrlo duhoviti ritual vrlo brzo može da privuče potrebnu količinu novca u vašu kuću. Uoči Nove godine, nacrtajte markerom na đonu cipele količine koju biste želeli da primite u bliskoj budućnosti. Sada će vam novac u bukvalnom smislu došetati.

Kupanje u novcu

Uoči Nove godine, kada se kupate, dodajte nekoliko novčića u kadu zamišljajući kako dobijate veliku količinu gotovine. Ako je ovaj ritual praćen aromaterapijom, rezultat će vas zadovoljiti mnogo ranije nego što očekujete.

Igračka na božićnom drvetu

U novogodišnjoj noći, pored ukrasa zapišite želju za novcem na papiru (poželjno crvenom). Stavite papirić u bilo koju igračku božićnog drveta. List sa željom treba ostati u igračkama do sljedeće godine. Tada će vas cijele godine pratiti finansijski uspjeh.

Svečani sto

Prilikom pripreme svečanog stola postavite ispod stolnjaka u sredinu stola zlatnik. Kovanica bi trebalo da ostane na stolu do kraja praznika, nakon čega treba staviti u torbicu i nositi kao talisman.

Jelka na jugoistoku kuće

Prema Feng šiu-ju je poznato da jugoistočna strana kuće ima povoljan uticaj na finansijski rast.

Magnet za novac

Da biste u novoj godini privukli novac kao magnet, uoči Nove godine, postavite magnet na božićno drvo, ispod ili blizu njega. Može biti običan magnet ili magnet sa frižidera na kome se prikazuje novac.

Godina psa

Kupite unaprijed povodac (psa ili igračku) i zatim stavite pod stablo. To je sve. Sada će novac tokom cijele godine biti u vašim rukama.

Poklonite nešto sebi

U prvoj nedjelji januara obavezno sebe razmazite nečim prijatnim. To može biti kupovina stvari o kojoj ste sanjali dugo ili odlazak na neko lijepo mjesto.

Ženski magazin

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.