PG: Ukrao golfa dvojku, nakon što mu se ugasio prespajao kablove pa izazvao požar
Foto:Screenshot/Rtcg

Podgorica

PG: Ukrao golfa dvojku, nakon što mu se ugasio prespajao kablove pa izazvao požar

S.A. (17), rođen u Italiji, nastanjen u Podgorici, osumnjičen je da je počinio četiri krivična djela teška krađa i jedno krivičnom djelu oduzimanje vozila.

Kako su saopštili iz policije, četiri krivična djela teška krađa izvršena su na štetu pravnog lica „Telekom Erikson“, dok je oduzimanje vozila izvršeno na štetu P.C. iz Podgorice.

Podgorička policija sumnja se da je S.A. krivična djela počinio u periodu od 26. novembra do 10. decembra ove godine.

"On je, kako se sumnja, četiri teške krađe na štetu „Telekom Erikson“, od 26. novembra do 05. decembra, počinio sa još tri lica – A.B, Š.B. i B.H, i to na način što je sa njima u mjestima Karabuško polje, Dušići i Milješ i u Orjenskoj ulici podigao poklopce od četiri šahta u vlasništvu preduzeća „Telekom Erikson“, a potom uz upotrebu podesnog sredstva prekinuo i otuđio kabl u ukupnoj dužini od 806 metara", saopštila je Uprava policije.

Takođe,  S.A. je, kako policija sumnja, počinio u noći 9. i 10.12. decembra na način što je iz ulice Desete crnogorske brigade, ispred radionice oštećenog P.C. automobil „VW Golf II“ odvezao ga do gradske deponije na Vrelima Ribničkim, gdje mu se vozilo ugasilo.

Tom prilikom on je, kako se sumnja, pokušao da vozilo ponovo stavi u pogon prespajanjem kablova, što je izazvalo kratki spoj i dovelo do zapaljenja vozila - kazali iz policije.

Podgorička policije je državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijela poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, protiv S.A. (17)i državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu protiv S.A. (17) zbog ovih krivičnih djela.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.