Pjevačicu našli mrtvu u hotelu
Daniela Obeng

Zbog posla napustila dom

Pjevačicu našli mrtvu u hotelu

Daniela Obeng (32), pjevačica iz Velike Britanije, pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Dohi. Daniela je protekle sedmice otputovala u Katar jer je pronašla angažman u hotelu Intercontinental u glavnom gradu Katara.

Daniela, poznatija pod umjetničkim imenom Devi Ka, u Velikoj Britaniji nije mogla da pronađe posao, a jedan od razloga je njena bolest - epilepsija i tumor.

Vlasti su joj ukinule povlastice za invalide i to je bila kap koja je prelila čašu u odluci za odlaskom. Danielln dečko Stefan Paunesku rekao je da je zdravstveno stanje njegove djevojke bilo najbolje u posljednjih pola godine, no da je morala da ode iz Engleske jer nije imala prilike za posao.Njena ambicija je bila da pošalje pozitivnu poruku svijetu kroz muziku, tvrdi Stefan. Uzrok smrti još nije poznat, a Daniela je iza sebe ostavila dijete. Njeni prijatelji opisuju je kao nevjerojatnu, iznimno zabavnu i uvijek nasmijanu osobu.

24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.