Danilović: Dovoljno smo se molili da se opozicija ujedini
Goran Danilović

Ujedinjena Crna Gora ulazi prvi put u Skupštinu

Danilović: Dovoljno smo se molili da se opozicija ujedini

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore saopštio da će predložiti Predsjedništvu da po prvi put poslanici te partije uđu na plenarno zasijedanje tokom zakazane sjednice na kojoj će se raspravljati o budžetu za 2018. godinu.

"Nakon konsultacija u okviru Predsjedništva, koje su već obavljene, uslijediće i sjednica ovog stranačkog organa na kojoj će biti utvrđene pojedinosti i precizan plan našeg rada tokom ove izuzetno važne tačke dnevnog reda.

Konstatujemo i realno stanje opozicione posvađanosti i nespremnosti vodećih opozicionih subjekata da sarađuju. Od te svađe svi trpimo nemjerljivu štetu, a Ujedinjenoj Crnoj Gori ostaje da se posveti sebi i svom stranačkom radu. Ostajemo spremni da bilo kada i bilo gdje, u parlamentu ili van njega, budemo dio složne opozicione priče ali do tada nemamo pravo na samouništenje. Dovoljno smo molili i iščekivali da opozicioni lideri sjednu za sto i dogovore se", saopštio je Danilović.

Nastupiće, kako je dodao, kao nezavisni poslanici u parlamentu o čemu će blagovremeno obavijestiti skupštinsko rukovodstvo.

Takođe, o svim daljim potezima UCG u parlamentu i van njega odlučivaće nadležni stranački organi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.