OVO su jasni znaci da vas dečko ne voli
Ilustracija

Bježite od takvog

OVO su jasni znaci da vas dečko ne voli

Postoji pet jasnih znakova da vas dečko ne voli....

1. Nestane na nekoliko mjeseci i onda se čudesno pojavi

Nema ga ni za lijek, što bi rekao naš narod, i onda poslije nekoliko nedjelja ili čak mjeseci, eto ga. Vjerovatno misliš da je imao neke probleme, obaveze, morao je da pronađe sebe, ali jedina istina je da samo želi da provjeri da li si živa i da li ga i dalje voliš, ništa više.

2. Započne konverzaciju i onda samo seen

Ovo je isto zanimljiv fenomen. Započeo je dopisivanje i poslije tvoje dvije-tri poruke odgovora nema i nema. Vjerovatno pomisliš da je zauzet ili da je morao nešto hitno da obavi jer ga vanzemaljci sigurno nisu oteli. Istina je da samo želi da te podsjeti da postoji, ali samo u slučaju da si super raspoložena preko poruka i da nisi zaboravila da ste nekad nešto imali.

3. Družimo se, pa ćemo vidjeti

Ako za ovo imaš izgovor, onda dođavola sve.

4. Samo kad njemu odgovara

Čuvena genijalna taktika izbjegavanja, ali kad mu odgovara probiće ti mozak da se vidite. Viđanje prođe super, zaletiš se kao mazga i onda opet pauza. U suštini super mu je što ima povremenog seks partnera, sve dok ne pronađe ono što hoće.

5. Ponaša se kao da ste drugari

Ako si za druženje, onda to shvati kao druženje jer to bi bilo to. Nisi mu djevojka i nikad nećeš biti, naprosto je tako.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.