Akapulko čuva 'vajld kartu' za Novaka Đokovića
Novak Đoković

Akapulko čuva 'vajld kartu' za Novaka Đokovića

ATP turnir iz serije 500 u Akapulku sačuvaće jednu 'vajld kartu' za Novaka Đokovića, saopštili su organizatori.

Akapulko još nije dobio zvaničnu potvrdu od najboljeg srpskog tenisera, ali želi da sačuva jedno mjesto ukoliko bi Đoković želio da se vrati u ovo meksičko ljetovalište, prenosi B92.

Novak je 2017. odlučio da zatraži 'vajld kartu' i zaigra u Akapulku usljed veoma loše forme na startu sezone, a do 15. januara bi trebalo da budu poznati svi učesnici turnira.

Uprkos tome, direktor turnira Raul Surutusa, ističe da će organizatori sačekati osvajača 12 Grend slem titula koliko god je potrebno. 

"Ne znamo ništa o Novaku, ostavićemo otvorenu specijalnu pozivnicu za njega", rekao je Surutusa.

On je istakao da nije baš tako lako dovesti igrače na manje turnire. 

"Đoković nije objavio ništa što ima veze sa njegovim rasporedom, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo šta će se događati. Napustio je našu zemlju veoma srećan i mislim da bi se radovao ponovnom dolasku. Uvijek je važno privući takve igrače, ali moramo da vrednujemo i to što će Rafel Nadal, prvi igrač na ATP listi, takođe učestvovati na turniru. Igranje Rodžera Federera je jedan od, za sada, neostvarenih ciljeva". 


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.