Jedinstvo dočekuje austrijskog šampiona, uz podršku sa tribina može do pobjede
Sa pres konferencije

Jedinstvo dočekuje austrijskog šampiona, uz podršku sa tribina može do pobjede

OK Jedinstvo Bemax iz Bijelog Polja sjutra dočekuje austrijskog šampiona, ekipu Posojilnice u prvom meču drugog kola Kupa Evropske odbojkaške federacije (CEV).

Igrač austrijskog kluba, Slovenac Nejc Pušnik je na današnjem pressu kazao da uvažavaju ekipu domaćina ali da očekuju pobjedu u Bijelom Polju.

„Nakon dugog putovanja danas odmaramo. Svi u timu su u dobroj formi. Znamo da je ekipa Jedinstva snažan protivnik i danas ćemo uraditi podrobniju analizu pred meč“, kazao je Pušnik.

Trener Posojilinice Matjaž Hafner je i bivši igrač ovog kluba, u kojem je nastupao 6 godina. Kaže da sjutra očekuje tešku utakmicu.

„U pitanju je nezgodan protivnik. Po onome što smo vidjeli do sada u njihovim mečevima, jasno je da igraju sa puno emocija i da su jaka ekipa. Jaki su posebno u napadu i znamo da mogu mnogo dobro igrati, ali ipak se nadamo povoljnom rezulatatu”,kazao je Hafner.

Kapiten bjelopoljskog kluba Vladan Rudić priznaje da je gostujuća ekipa favorit.

„Imaju jači budžet, raznovrsniju ekipu i veće iskustvo. Napašćemo jakim servisom, držaćemo se našeg stila igre i uz veliku podršku publike možemo da pobijedimo“, poručio je Rudić.

Trener Jedinstva Darko Prebiračević je izrazio zadovoljstvo što Jedinstvo nastavlja evropsku priču utakmicom u Bijelom Polju. Prema njegovim riječima, iako austrijski klub posjeduje više iskustva, Jedinstvo može prirediti iznenađenje.

-Daćemo sve od sebe i uz podršku brojne publike možemo da postignemo i neočekivano, pobjedu – rekao je Prebiračević.

Prvi meč je na programu sjutra u SC “Nikoljac”, sa početkom u 18 časova, dok je revanš 14 dana kasnije u Bleiburgu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.