Šćepanek: Sada će sve vrtjeti oko Novaka

Šćepanek: Sada će sve vrtjeti oko Novaka

Novi trener Novaka Đokovića Radek Šćepanek govorio je o ciljevima saradnje sa srpskim igračem.

“Samo najveći ciljevi dolaze u obzir. Ništa se ne mijenja, a na nama je da pomognemo da se ti ciljevi ostvare. Do sada se sve okretalo oko mene, a sada ću se ja vrtjeti oko Đokovića, više neću biti ja najvažniji. Mislim da mogu brzo da se naviknem na novu ulogu", rekao je Radek češkim medijima.

Čeh se prije nekoliko dana priključio Novakovom timu na predlog Andrea Agasija. 

"Kao što sam uvijek želio da budem najbolji mogući teniser, tako ću probati da pomognem Đokoviću da dostigne svoj maksimum. Trebalo mi je malo vremena da razmislim o ponudi, koja je finansijski interesantna, ali pare u ovom slučaju nisu glavni motiv. Za mene je velika čast da radim sa tako dobrim teniserom, ali i velika odgovornost”, rekao je nekadašnji osmi reket svijeta i dodao: 

"Ja ću raditi svakodnevno, a Agasi će dolaziti samo na najveća takmičenja,. Nas dvojica smo već razgovarali i odmah sam osjetio da smo na istom talasu. Najvažnije je da se razumijemo i da znamo šta želimo", zaključio je Šćepanek. 

Novu sezonu Đoković će najvjerovatnije početi egzibicionim mečom tu Abu Dabiju, poslije čega čega ga očekuje turnir u Dohi i prvi Gren slem u Melburnu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.