U Bjanku stižu i gosti iz Skandinavije
Hotel Bjanka

Pored gostiju iz Albanije, Velike Britanije, Italije i Njemačke

U Bjanku stižu i gosti iz Skandinavije

Direktor kolašinskog hotela “Bianca Resort & Spa” Nemanja Kuljić kazao je da su jako zadovoljni trenutnom posjetom hotela, te da pored gostiju iz Albanije, Velike Britanije, Italije i Njemačke imaju najave dolaska turista iz skandinavskih zemalja.

Smatra da su veoma pažljivo osmišljeni jesenji paketi doprinijeli su da sezona u ovom prestižnom hotelu traje svih 12 mjeseci.

"U ovom periodu najviše se bukiraju jesenji paketi. U veoma atraktivnu cijenu od 169 eura uključen je boravak za dvije osobe, dvije noći na bazi polupansiona kao i usluge vrhunskog spa & welness centra. Pored navedenog, svim gostima je na raspolaganju A la carte menu sa dvadeset odsto popusta kao i specijalni spa & welness popusti. Prodaja novogodišnjih paketa ide veoma dobro. Do sada smo prodali više od 60% ukupnih hotelskih kapaciteta. Interesovanje za ovaj period je i ove, kao i prethodnih godina, izuzetno veliko. Kako bi izašli u susret zahtjevima gostiju u “Bianci” će i ove godine nastupiti zvijezde regionalne muzičke scene i to Katarina Živković, Petar Mitić, Dejan Matić i Ivana Selakov. U toku novogodišnjih praznika, sudeći prema realizovanom bookingu, većinu gostiju će činiti gosti iz Crne Gore, Belgije, Turske i zemalja regiona. Sigurni smo da vrhunski provod neće izostati ni ove godine", saopštio je Kuljić.

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika i završetka školskih raspusta, ove godine ranije nego bilo koje prethodne, već od 3. februara dolazi prva grupa gostiju iz Francuske. Gosti sa tog tržišta će u “Bianci” boraviti u rotacijama od po 7 noći i ujedno činiti većinu sve do kraja marta mjeseca.