Evo kako će vam izgledati nokti nakon 6 godina nadogradnje (FOTO)
Foto: Twitter

Mnoge žene ovo rade

Evo kako će vam izgledati nokti nakon 6 godina nadogradnje (FOTO)

U posljednje vrijeme dugački vještački nokti su sve popularniji, a gotovo da ne postoji djevojka koja ih bar nekad nije uradila. Međutim, i to ima svoju cijenu.

Većina djevojaka koje su nekad otišle da im nadograde nokte u kozmetičkom salonu vrlo brzo postale su redovne mušterije. Otprilike, svake dvije nedjelje trebalo bi otići do salona "na sređivanje", a to je obično i onaj dan kada ćemo se pohvaliti šareno obojenim noktima savršenog oblika na svakoj društvenoj mreži.

No, jedna takva djevojka odlučila je da pokaže realno stanje stvari nakon šest godina praktikovanja nadogradnje.

O, da, ispod sjaja i glamura pokidani krhki nokti koji vape za odmorom.

Naime, loša kozmetičarka, nemarna klijentkinja i šestogodišnja tortura dosta utiču na ovo stanje.

Srećom, vlasnica iskrzanih noktiju Amelija Perin uspjela je da ih zaliječi i pogodite šta je prvo uradila?

Ponovo je otišla da joj nadograde vještačke nokte!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.