Evo kako izgleda prvi pametni kondom
Foto: Promo

Kako vam se sviđa?

Evo kako izgleda prvi pametni kondom

Britanska kompanija predstavila uređaj koji mjeri sve aspekte seksualnog čina i otkriva polne bolesti.

Britanska kompanija na tržište je izbacila ajkon (i.Con), prvi pametni kondom.

Cilj ovog uređaja je prikupljanje podataka o seksualnim odnosima, njihovo poređenje i pomoć mušterijama da budu bolje u krevetu.

Više zabave

"Pametni kondom je stigao i prelijep je. Željeli smo da ajkon bude prefinjen, lagan i da ne bude nametljiv - i konačni proizvod je sve to. Mnogo tehnologije je napakovano u ovaj uređaj i on će mjeriti skoro sve aspekte učinka u spavaćoj sobu", rekao je Adam Leverson, glavni inženjer kompanije „Britiš kondoms“.

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.