Nikšićani uhapšeni zbog pljačke u Trebinju
Ilustracija

Lišeni slobode na granici

Nikšićani uhapšeni zbog pljačke u Trebinju

Granična policija u Trebinju juče je na prelazu Klobuk uhapsila dvije osobe iz Nikšića zbog sumnje da su opljačkali trgovinski objekat u Trebinju. Tokom kontrole automobila marke Renault, koji je vozio R. Ć, a suvozač bio U. S, policija je pronašla ukradene predmete.

 Zahvaljujući saradnji pripadnika Granične policije Bosne i Hercegovine i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk zadržani su državljani Crne Gore osumnjičeni da su nekoliko sati ranije počinili krađu u prodavnici na području Trebinja.

Prethodno su službenici Policijske uprave Trebinje o ovom događaju obavijestili pripadnike Jedinice granične policije Trebinje koji su uočili osumnjičene R.Ć. (36.) i U.S. (33) pri izlasku iz BiH, javlja Anadolija.

Kod njih je nađeno i nekoliko parfema za koje se sumnja da potiču iz pomenute krađe.

Crnogorci su predati službenicima PU Trebinje na dalju kriminalističku obradu.

Rasvjetljavanje ovog krivičnog djela još jedan je od primjera dobre saradnje GPBiH i MUP-a Republike Srpske u borbi protiv prekograničnog kriminala i svih drugih oblika kriminaliteta, navodi agencija.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.