Taksista uletio u kolonu vozila Edija Rame
Ilustracija

Troje povrijeđeno

Taksista uletio u kolonu vozila Edija Rame

Tri osobe povrijeđene su u udesu vozila iz kolone automobila u kojoj se nalazio i premijer Albanije Edi Rama, javljaju albanski mediji.

Nesreću je izazvao taksi koji je uletio u kolonu službenih vozila.

Ukupno tri osobe prebačene su u bolnicu poslije sudara na putu ka Korči, pošto je taksi, najvjerovatnije zbog guste magle, uletio u kolonu vozila u kojoj se nalazio i albanski premijer Edi Rama.

Povrijeđeni su van životne opasnosti, a u udesu su oštećena ukupno četiri vozila, uključujući i džipove iz Ramine pratnje.

Razlog udesa je, najvjerovatnije, gusta magla na putu.

Rama je iz Tirane išao za Korču, gdje je u toku zajednička sjednica albanske i kosovske vlade.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.