Specijalna ponuda Rajanera, cijene avio karata od 5 do 15 eura
Ilustracija

Black Friday promotivna akcija

Specijalna ponuda Rajanera, cijene avio karata od 5 do 15 eura

Lou kost avio kompanija Rajaner je pokrenula novu promotivnu akciju tokom koje možete da kupite povoljne avio karte za letove širom Evrope.

U ponudi se nalaze svi letovi i sve destinacije iz mreže lou kost avio kompanije Rajaner, a avio karte možete da kupite po ceni već od 4,99 EUR.

"Pa tako, trenutno možete da kupite avio karte za letove iz Niša za Stokholm Skavsta u jednom pravcu po ceni već od 7,99 EUR, za Milan Bergamo od 9,79 EUR, za Bratislavu i Dizeldorf Vize od 9,99 EUR, kao i za Berlin Šunefed od 14,99 EUR", saopšteno je iz ove avio kompanije.

Specijlna ponuda obuhvata i letove iz Podgorice, Temišvara, Bukurešta ili Budimpešte.

Promotivna akcija važi za putovanja od početka decembra 2017. i sve do aprila 2018. godine. Navedene cene su za putovanja u jednom pravcu, svi dodatni troškovi su uračunati u cijenu.

"Black Friday promotivna akcija se takođe odnosi i na doplatu za dodatni prtljag, za koji trenutno važi popust od 20%. Broj raspoloživih mesta je ograničen pa savjetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar", saopšteno je Rajaner.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.