OVAKVE intimne frizure muškarci vole
Ilustracija

Otkrili tajnu

OVAKVE intimne frizure muškarci vole

Prirodna ili uređena ženska intimna frizura?

Bujna ili potpuno depilirana? Anketa u kojoj je učestvovalo 5000 muškaraca otkriva odgovor na ovo škakljivo pitanje.

Na pitanje „koji stil frizure dole“ preferiraju, čak 5000 muškaraca je u anketi "Huffington Posta" i portala AskMen.com dali podeljene odgovore.

Čak 41 odsto preferira potpuno obrijano intimno područje, a 38 odsto želi „uredno njegovanu i podšišanu“ žensku intimnu frizuru. A 15 odsto muškaraca prepušta odluku ženama i tome kako se koja osjeća. Samo pet odsto je priznalo da voli prirodnu, odnosno netaknutu žensku intimnu zonu, piše Miss7.

Šta muškarci misle o svojim stidnim dlakama? Njih 48 odsto smatra da ne treba voditi neku posebnu brigu o stidnim dlakama, ali se osjećaju bolje ako im međunožje ima određenu njegovanu estetiku.

Dok 20 odsto smatra kako je pristojno da se briju – jer to i žene rade, a 12 odsto njih uopšte ne mari za „donje dlake“.

Koju ulogu igraju stidne dlake u svakodnevnom životu žene?

Na pitanje jesu li na osnovu stidnih dlaka nekada izgubile potencijalnog partnera, 91 odsto žena odgovorio je sa NE, a devet odsto sa DA.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.