Tramp pozvao Hilari da se opet kandiduje
Donald Tramp

Ona je najveći i najgori gubitnik

Tramp pozvao Hilari da se opet kandiduje

Američki predsjednik Donald Tramp izazvao je, kako je rekao, "najgoreg i najvećeg gubitnika svih vremena" , nepoštenu Hilari Klinton da se kandiduje protiv njega na narednim predsedničkim izborima u SAD 2020.

"Ona jednostavno ne prestaje, što je dobro za Republikansku stranku. Hilari, nastavi sa životom i pokušaj još jednom za tri godine", napisao je američki predsjednik na društvenoj mreži Tviter.

Njegovi komentari objavljeni su nakon što je Klintonova pod znak pitanja stavila legitimitet Trampove pobjede na prošlogodišnjim izborima.

On je u izjavi za američke medije navela da je miješanje Rusije u izbore "dalo najveći doprinos" ishodu prošlogodišnjih izbora.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.