Operska diva Jadranka Jovanović u Kotoru
Jadranka Jovanović

Koncert poklon gradu

Operska diva Jadranka Jovanović u Kotoru

Otvaranje Kotorske Koncertne sezone, ove godine je rezervisano za ponedeljak, 20. novembar sa početkom u 20h, u crkvi sv. Duha, koncertnoj dvorani muzičke škole, kada će svoj solistički nastup izvesti čuvena operska diva, Jadranka Jovanović.

Ovo je treće izdanje Kotorske Koncertne sezone koju organizuje Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Vida Matjan” iz Kotora u saradnji sa međunarodnim festivalom KotorArt Don Brankovi dani muzike. 

Koncert predstavlja poklon gradu Kotoru, budući da je otvaranje sezone rezervisano za dan uoči proslave Dana Opštine Kotor i ulaz je besplatan. 

“Divno je imati priliku i čast slušati umjetnicu kakva je operska diva Jadranka Jovanović, upravo na svečanom koncertu povodom otvaranja treće Kotorske Koncertne Sezone. Nadam se da će publika uživati  u ovom i u svakom narednom koncertu a đaci i profesori škole takođe u seminarima koje pripremamo za njih. Jadranka Jovanović predstavlja jedno od vodećih imena u svijetu solo-pjevanja, gospođa nevjerovatne karijere i zato Vas pozivam da zajedno uživamo u njenom nastupu u Kotoru, u ponedeljak 20.11. sa početkom u 20h. “ – istakla je direktorica muzičke škole, Laura Jovanović. 

Organizacioni tim Kotorske Koncertne Sezone najavljuje bogatu sezonu kako dječijih, školskih koncerata, tako i gostujućih umjetnika iz regiona i svijeta.

Takođe, nastavljaju sa praksom da što više umjetnika koji dođu da predstave svoju umjetnost, takođe i održe seminar za sve đake kako bi stekli neophodno iskustvo, vještine i znaje za budući život muzičara.

Sve informacije o koncertima I seminarima možete naći na facebook stranici muzičke škole Vida Matjan kao i na sajtu www.vidamatjan.me 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.