Hotel Palma najbolji ugostiteljski objekat u Tivtu

Nagrda Turističke organizacije Tivat

Hotel Palma najbolji ugostiteljski objekat u Tivtu

Hotel Palma, koji posluje u okviru kompanije “Primorje” Hotels & Restaurants, dobitnik je nagrade za najbolji ugostiteljski objekatu Tivtu koju mu je uručila Turistička organizacija Tivat u akciji „Biramo najbolje u turizmu u ugostiteljstvu – Tivat 2017”.

Žiri koga su činili predstavnici TOT-a,  Opštine Tivat, turističke privrede, kulture, medija, dodijelio je ukupno 22 nagrade u kolektivnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a one su lauratima uručene na svečanosti održanoj u hotelu „Palma“.

“Svaka nagrada koju dobijemo od stručne javnosti i mjerodavnih institucija važno je priznanje za rad i trud koji svakodnevno ulažemo kako bismo našu ponudu u svim segmentima održali na najvišem nivou. Ova nagrada nam je posebno dragocjena jer dolazi od turističkih radnika u konkurenciji kakvu danas, na našu sreću, Tivat ima,” istakla je Jelena Mandić, direktorica hotela Palma.

hotelPalmanagrada

Kao potpuno renoviran, hotel Palma počeo je sa radom u sezoni 2015/2016.

Kategorisan sa četiri zvijezdice, nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv.

Hotel u svojoj ponudi ima 120 moderno opremljenih i komfornih soba i apartmana od kojih je većina sa pogledom na more, spa centar, dva restorana I ostale sadržaje, poput vrhunski opremljene sale za konferencije i sastanke i sale za gym.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.