Nadal: Moja sezona je gotova
Rafael Nadal

Španac se povukao sa mastersa u Londonu

Nadal: Moja sezona je gotova

Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Završnog mastersa u Londonu zbog povrede koljena.

Nadal je sinoć izgubio od Belgijanca Davida Gofana u prvom kolu posljednjeg turnira u sezoni, a nakon tog meča je saopštio da se i dalje bori sa povredom koljena.

"Moja sezona je gotova. Trudio sam se, uradio sam sve što sam mogao kako bih bio spreman za London. Pokušao sam i stvarno je čudo što je meč protiv Gofana bio neizvjestan", rekao je Nadal.

Uprkos tome što je do sada 13 puta učestovao na Završnom mastersu, Nadal nikada do sada nije osvojio taj turnir. 

"Dobra stvar je što ova povreda nije ništa novo. Svi u mom timu i ja imamo iskustva sa ovom povredom. Nadam se da ću se dobro odmoriti i biti spreman za početak naredne sezone", rekao je prvi teniser svijeta. 

Nadala će na Završnom mastersu u Londonu zameniti njegov sunarodnik Pablo Karenjo Busta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.