Ivana Šebek novi generalni direktor Pink M
Ivana Šebek

Smijenjen Radenović

Ivana Šebek novi generalni direktor Pink M

Vlasnik, osnivač i CEO kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, posle dugogodišnje uspješne saradnje, smijenio je dosadašnjeg generalnog direktora Gorana Radenovića, i na njegovo mjesto postavio Ivanu Šebek.

"Nova upravljačka struktura ojačana je i Nikolom Mirkovićem, a novim sastavom Pink će nastaviti da učvršćuje lidersku poziciju kompanije Pink Media Group na teritoriji Crne Gore, gde je "PinkM" ubjedljivo najgledanija televizija godinama”, kaže se u saopštenju koje prenosi Pink M.

 Zbog daljeg podizanja kvaliteta programa, menadžment kompanije najavljuje novu pogramsku šemu, obogaćenu osveženim postojećim, ali i novim sadržajima.

Informativni program pored novih sadržaja, emitovaće i redizajnirani "Dnevnik" uživo, kao i najgledaniju kratku TV formu "Minut-dva", u novom ruhu.

“Ojačani programski i kadrovski, nastavićemo da zabavljamo i informišemo najveći broj gledalaca na Balkanu”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.