Nadal: Nije mi neophodna pobjeda protiv Federera da bih stekao samopouzdanje
Rafael Nadal

Nadal: Nije mi neophodna pobjeda protiv Federera da bih stekao samopouzdanje

Najvažnije pitanje koje se podstavlja pred start Mastersa u Londonu jeste da li će Rafaeč Nadal biti spreman za poslednji ovosezonski turnir.

Nadal ima problema sa koljenima zbog čega je i morao da se povuče sa Mastersa u Parizu,piše B92.

Prvi reket svijeta Rafael Nadal u ponedjeljak igra sa Davidom Gofanom. Španac je apsolutni favorit u tom meču, ali se postavlja pitanje da li se dovoljno oporavio od povrede koljena.

"Dajem sve od sebe, to je jedina stvar na koju mogu da odgovorim. Da ne vjerujem da mogu da budem spreman za ponedjeljak ne biih ni bio ovde. Treniram svaki dan i trudim se da budem spreman za ovo takmičenje", rekao je Španac. 

Federer i Nadal su favoriti u Londonu, a Španac ističe da bi to bio odličan kraj sezone. 

"Nije mi neophodna pobjeda protiv Federera da bih stekao samopouzdanje. Bio bih srećan da završim godinu igrajući protiv Rodžera – dobiću još jednu priliku da ga pobijedim. Ne zaboravite da smo u 2017. igrali na podlogama koje više odgovaraju njemu nego meni", dodao je Nadal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.