BP: Porodici Đorđević iz Pripčića uručena pomoć
Foto:Arhiva Crvenog krsta

Sa četvoro djece, bez primanja...

BP: Porodici Đorđević iz Pripčića uručena pomoć

Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje uručili su u petak pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu, porodici Đoržević iz Pripčića.

 Đorđevići, koji sa četvoro djece žive u teškim uslovima i bez bilo kakvih  primanja  koja bi  im omugućila koliko - toliko pristojan život, kažu da su kucali na mnoga vrata  tražeći  pomoć, ali  im je jedino u Crvenom krstu ona pružena.

U opštinskoj humanitarnoj organizaciji  se nadaju da će  pomoć koju su uručili Đorđevićima biti dovoljna  da zadovolji njihove potrebe  barem određeno vrijeme  i dodaju da ova porodica nije jedina, koja  je poslednjih dana od njih tražila pomoć.

“Zato apelujemo na sve koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj ali i  drugim  porodicama koje su u stanju socijalne potrebe. Crveni krst Bijelo Polje će u saradnji sa nacionalnom  organizacijom Crvenog krsta, lokalnom  samoupravom  i  društveno odgovornim  preduzećima  i u buduće nastojati da  zbrine i pomogne onima  kojima je pomoć potrebna", naveli su iz te organizacije.

Izvor:Radio Bijelo Polje

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.