Dugo smo čekali: Marija Šerifović objavila pjesmu 11! (VIDEO)
Marija Šerifović, foto:Facebook

Sve što je ikad željela stalo je u ova 4 minuta

Dugo smo čekali: Marija Šerifović objavila pjesmu 11! (VIDEO)

Dugonjavaljivani singl pod nazivom “11”, pjevačica Marija Šerifović objavila je danas, 11. novembra u 11 časova i 11 minuta.

Kompozitor i tekstopisac je Bane Opačić, a odsviralo ju je čak 30 najboljih muzičara iz Srbije.

Spot je sniman u Parizu, a osim Marije, u njemu se pojavljuje i glumački par Tijana Pečenčić i Aleksandar Vučković.

Marija je veoma  ponosna na ovu pjesmu

- Mislim da bi bilo koja osoba koja bi u privatnom životu čula riječi koje pjevam, mogla da kaže da se osjeća, zaista, voljeno i da bude sigurna u tu ljubav - kazala je ona.

Sve što sam ikada željela stalo je u pjesmu 11 - dodala je ona.

"Nekada se sve pkesme skupe u jednu. U neke riječi stane čitav život i samo osjetiš da si dio nečeg velikog što će živjeti dugo posle tebe. Uživajte", napisala je Marijana na Fejsbuku uz novu pjesmu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.