URA: DPS sigurnim korakom prelazi u redove opzicije
URA na Cetinju

Počeo drugi krug terenske kampanje na Cetinju

URA: DPS sigurnim korakom prelazi u redove opzicije

Cetinjska URA je danas započela drugi krug terenske kampanje, pa je predsjednik pokreta Dritan Abazović, u pratnji predsjednika cetinjskog odbora Filipa Adžića i rukovodstva cetinjskog odbora, posjetio pijacu i razgovarao sa mnogobrojnim građanima Cetinja.

“Danas započinjemo novi krug kampanje od vrata do vrata. Nakon više hiljada domaćinstava koja smo obišli već sada možemo reći da će URA ostvariti fenomenalan rezultat i biti nosilac buduće vlasti, međutim ono što je mnogo značajnije za građane Cetinja je to da Demokrtska partiji socijalista značajno gubi povjerenje građana i da će od 26. novembra sigurnim korakom preći u redove opozicije”, izjavio je predsjednik cetinjskog odbora URA-e Filip Adžić.

Adžić je dodao da im to daje dodatni motiv da još jače, još intenzivnije i još konkretnije izađu pred građane za koje su pripremili dobar i sveobuhvatan Program koji nudi rješenja na brojne ekonomske, infrastrukturne, ali i probleme u sportu, kulturi, lokalnoj upravi, prostornom planiranju i svim drugim segmentima koji se tiču svakodnevnog života naših sugrađana.

“Analizirajući programe partija vidjećete da svi nudimo slične podsticajne mjere kada je u pitanju stimulisanje zapošljavanja, a to su smanjivanje administrativnih barijera, ustupanje određenih prostora, oslobađanje dijela poreza i oslobađanje komunalnih nameta. Međutim, URA Cetinje nudi nešto što potpuno inovativno i u kratkom vremenskom periodu ostvarivo”, istakao je Adžić.

On je na kraju naglasio da imajući u vidu da je Demokratska partija socijalista uništila industriju i privredu, elektronsko ili internet poslovanje vidimo kao veliku šansu za sugrađane.

"Otvaranjem Centra koji bi pružao obuku za inrenet poslovanje osposobili bi ljude da se uključe i budu konkurentni na svjetskom tržištu rada. Dakle, mogućnosti su tu neograničene i to bi moglo trajno riješiti problem nezaposlenosti u našem gradu", zaključio je Adžić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.