Cetinski o nesreći: Još sam u šoku, vozio sam sporo, nije mi jasno kako se desilo
Toni Cetinski

Pokušao da pomogne čovjeku

Cetinski o nesreći: Još sam u šoku, vozio sam sporo, nije mi jasno kako se desilo

Dok se čekaju rezultati zvanične istrage šta se dogodilo prošle sedmice u Rovinju, kada je Toni Cetinski kolima pregazio Ibrahima Kevljanina u jednosmjernoj ulici, pop pjevač je ispričao kako je doživio nesreću.

- Još sam u stanju šoka i sjećam se poprilično dobro svega što se dogodilo. Nije mi samo jasno kako se dogodilo - rekao je Cetinski za hrvatsku “Gloriju”.

Kaže da je tom Pustom ulicom mnogo puta prošao i da do nje vodi oštra okuka:

- Morate pažljivo da skrenete, pa gotovo da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete lijevo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osjetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila.

Cetinski je izašao iz “mercedesa” i pogledao ispod auta, ali ništa nije vidio.

- Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i vidio najmanje što sam očekivao, čovjeka. Taj prizor ću cijelog života da pamtim - tvrdi pjevač.

Odmah je otrčao do frizerske radnje koja je prekoputa i vikao da zovu policiju i Hitnu pomoć. Želio je sve da uradi kako bi spasio čovjeka, čije je tijelo bilo prikovano pod njegovim “mercedesom”. Otrčao je do prtljažnika i uzeo dizalicu, kako bi podigao vozilo i oslobodio tijelo:

- Pokušao sam da uradim nešto da spasim čovjeka, ali nisam uspio. Ljekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znakove života. Ta nemoć, činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osjećaj.

Otkazao koncert u Cirihu

Cetinski je objavio na “Fejsbuku” da neće nastupiti sa grupom “Parni valjak” na koncertu koji je zakazan za sutra u Cirihu:

- Ovim putem se izvinjavam organizatorima i svima koji su kupili ulaznicu za koncert u subotu u Cirihu. U ovom trenutku sam slomljen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila i nisam u stanju da ispunim svoju obavezu prema vama. Umjesto mene, u Švajcarskoj će u društvu “Parnog valjka” nastupiti moj prijatelj i kolega Ivan Zak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.