Džordž Kluni se oprostio od glume
Džordž Kluni

"Nisam više mladić koji zavodi cure"

Džordž Kluni se oprostio od glume

Džordž Kluni se povlači iz svijeta glume i neće više snimati filmove, javljaju američki mediji. Glumac je za Sunday Times izjavio da gluma više nije na njegovoj listi prioriteta i da će ga pred kamere ponovno dovesti samo neka izuzetna situacija.

Kluni je posljednju ulogu odigrao 2016. godine, a nedavno je prodao kompaniju za proizvodnju tekile i zaradio milijardu dolara.

 

"Novac mi je trebao za život i zahvaljujući glumi sam živio i plaćao račune. Imam 56 godina i nisam više mladić koji zavodi cure, ili barem ne bih trebao biti", izjavio je i tako razočarao obožavateljke širom svijeta.

Kluni je ove godine postao otac, a u srećnom je braku s advokaicom Amal Kluni pored koje se napokon skrasio.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.