Divan gest: Đoković Krajinoviću poklonio stan
Novak Đoković

Plaćao mu i trenera

Divan gest: Đoković Krajinoviću poklonio stan

Koliko srpski teniseri jedni drugima znače i koliko su zajedno i u dobru i u zlu, najbolje govori njihov odnos koji je pun uzajamnog poštovanja i ljubavi.Filip Krajinović je, to već i vrapci na grani znaju, imao težak put, ali na kraju 2017. sve lovorike su pripale njemu.

A kada za prijatelja imate Novaka Đokovića i ostale momke iz Dejvis kup tima, onda znate da ih imate i u dobru i u zlu. Tako je Nole načinio gest vrijedan svakog poštovanja kada je Filipu poklonio stan.

krajinovicnoledoha02

Francuskim medijima je to poglavlje iz života Đokovića i Krajinovića ispričao Petar Popović, trener mladog Somborca.

"Srbija je mala država, a svi teniseri su jako bliski. Prije početka mastersa u Parizu bili smo svi na večeri sa Noletom. Znate, on je oduvijek vjerovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvijek je znao da Fića može da bude veliki igrač. Čak i onda kada ni sam Filip nije vjerovao u sebe. Kada zbog povreda nije mogao da igra, Đoković je sve vrijeme bio uz druga", kazao je Popović francuskim medijima.

Nekada član Top 10 liste najboljih juniora, Krajinović vrlo brzo se našao u problemima kada je stupio u svijet profesionalnog "bijelog sporta". U desnom zglobu je imao kost viška, što je zahtijevalo poseban tretman, a morao je i na operaciju desnog ramena 2011.

"Kada sam prije neku godinu počeo da igram sve bolje, probio sam se među sto najboljih. A onda se odjednom desilo da je primijećeno kako u zglobu imam kost viška. Morao sam za to da se pobrinem... I, bilo je teško. Bilo je i psihički vrlo teško, jer sam stario, a svi sponzori su me se odricali. Nije mi to padalo lako, ali je porodica ostajala uz mene sve vrijeme", rekao je pred parisko finale Krajinović.

Ni tada nije zaboravio da se zahvali Noletu.

"Novak Đoković i ja smo baš bliski prijatelji. On mi je pomagao odmah posle povreda. A on mi je i dao trenera", uz osmjeh je rekao Krajinović.

Izvor:Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.