Lijepa Anđelina Džoli  na ivici anoreksije (Foto)
Anđelina Džoli

Fotografija potvrdila

Lijepa Anđelina Džoli na ivici anoreksije (Foto)

Anđelina Džoli nedavno je svojim stajlingom u Los Anđelesu izazvala niz komenatara, ali to je bio samo uvod. Bivša supruga Breda Pita izgleda da je odlučila da svima da do znanja da je ona slobodna žena i da je vrijeme da u njen život uđe neki nov muškarac.

Naime, lijepa Anđa pojavila se u kratkoj, crnoj, pletenoj haljini iznad koljena, svi su bili iznenađeni. Naime, kako je njena kilaža već duže vremena sporna, fotografije u Los Anđelesu još više su podgrijale priču o tome da se glumica izgleda i dalje bori sa anoreksijom.

Noge koje je istakla posljednja odjevna kombinacija ukazuju na to da Anđelina i dalje živi na ivici anorekscije.

andji

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.