Jadran bolji od Budve u Igalu
Foto:wpolo.me

Jadran bolji od Budve u Igalu

Vaterpolisti Jadrana Carine pobijedili su Igalu ekipu Budve 15:3 (3:1, 4:1, 4:0 i 4:1), u utakmici četvrtog kola Triglav Regionalne A1 lige.

To je treći trijumf hercegnovskog tima ove sezone, nakon što je slavio i protiv POŠK-a 10:4 i splitskog Jadran 10:8.

Jedini poraz doživio je u duelu sa dubrovačkim Jugom 9:3. 

Budva je bez bodova u dosadašnjem dijelu regionalnog šampionata, nakon što je u prva tri kola izgubila od Mladosti 13:7, Primorja 6:5 i POŠK-a 11:7.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dragan Drašković sa tri, dok su po dva gola postigli Danil Merkulov, Bojan Banićević i Vladan Spaić.

 Po jednom u listu strijelaca upisali su se Aleksa Ukropina, Dimitrije Kriještorac, Filip Gardašević, Đuro Radović, Marko Petković i Petar Mijušković. 

Pogotke za Budvu postigli su Srđan Vuksanović, Boris Popović i Branko Franeta.

wpolo.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.