Evo koliko seksa je dovoljno za vaš uzrast
Ilustracija

Istraživanje pokazalo

Evo koliko seksa je dovoljno za vaš uzrast

Prema velikom istraživanju Kinsey instituta, konačno ćete saznati koliko seksa vam je potrebno s obzirom na vaše godine. Očekujete da je velika razlika između osamdesetogodišnjaka i tinejdžera? Hm…

Rezultati su pokazali kako mladi, od 18 do 29 godina imaju seks oko 112 puta godišnje. Koliko ste daleko od te brojke? Od 30 do 39, prosjek je 86 puta na godinu, dok je od 40 do 49 ta brojka na 69 puta.

Oženjeni ipak imaju veće brojke, pa tako 34 odsto svih godina ima seks 2 do 3 puta sedmično, što je kao i kod mladih od 20 godina. Nažalost, i oženjeni praktikuju manje seksa, pa tako imaju seks tek nekoliko puta godišnje.

Istraživanje je pokazalo kako manjak seksa s godinama nije vezan iz manjak volje, već zbog bolesti koje se javljaju s godinama.

Intenzitet seksa je navodno bolji s godinama, pa tako žene starije od 36 tvrde kako je sve bolje osjećaj za vrijeme seksa. Za muškarce, seks je uvijek isti. Savršen.

macho.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.