OVA mjesta su idealna za seks
Ilustracija

Uživajte van kreveta

OVA mjesta su idealna za seks

Ne podcjenjujemo moć seksa u udobnom krevetu i čistoj posteljini, ali svakako nije mjesto gdje želimo cijeli život, svaki dan da vodimo ljubav sa voljenom osobom!

Unesite malo zabave u svoj ljubavni život i predložite svojoj boljoj polovini sljedeća mjesta koja će vam dati onu potrebnu dozu uzbuđenja.

Stolica

Možda će vam na početku biti malo neprijatno i malo je komplikovano dok se namjestite, ali kada jednom uspijete, shvatićete zašto je seks na stolici mnogo bolji od seksa u krevetu!

Kada ili tuš

Ovo je svakako mjesto na kojemu ste uvijek bez odjeće. Pa zašto onda ne biti bez odjeće s drugom osobom? U zavisnosti od toga kakvu kadu ili tuš imate, bićete limitirani po pitanju poza, ali svakako ćete uživati u osjećaju.

Pod

Slično kao krevet, ali ipak nešto novo što će zapaliti strast među vama.

Kuhinjski sto

Ne planirajte seks na stolu, to se jednostavno mora desiti spontano. Pobacajte sve što stoji na njemu i uživajte u trenutku.

Auto

Ako nemate garažu, pronađite skriveno mjesto na kojem vas niko ne može vidjeti ni uznemiravati i započnite igru. Možda je ovo malo tinejdžerski, ali je svakako uzbudljivo.  

Od prozora do vrata

Zaboravite na dosadan seks na jednom određenom mjestu. Igrajte se i mijenjajte prostorije, atmosferu i poze do iznemoglosti.

Tavan

Ove su prostorije uvijek jezive i mračne što dovodi do stvaranja posebnog uzbuđenja.

Mašina za veš

Mašina za veš koja ne radi i nije poseban izazov. Osjećaj je jednak kao da vodite ljubav na bilo kojoj drugoj metalnoj površini. Ali ako je uključena, igra potpuno mijenja pravila.

Cosmopolitan

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.