Sletjela namjerno autom niz liticu: Majka sebe i troje djece odvela u smrt

Propali brak motiv za ovaj stravičan čin

Sletjela namjerno autom niz liticu: Majka sebe i troje djece odvela u smrt

Majka iz američkog Ajdaha, koja je prošle godine u smrt odvezla sebe i svoje troje djece, učinila je to namjerno, pokazala je obdukcija.

Noel Bankhed (40) je u junu prošle godine svojim Land Roverom sletjela u jezero Lucky Peak s litice visoke 15 metara. U automobilu je s njom bilo njeno troje djece - kćeri Anika (13) i Gvinet (8) te sin Logan (11).

Svi su poginuli, a službeni uzrok smrti je utapanje. Vlasti su objavile da su svjedoci rekli kako je Bankhed tog kobnog dana vozila autoputem i odjednom naglo skrenula te ubrzala.

Istražitelji su potvrdili da nije bila pod uticajem alkohola, a na vozilu nije pronađen nikakav kvar koji bi upućivao na slučajnost nesreće, prenosi lokalni dnevni list Idaho State Journal.

Bankhed se prije dvije godine rastala od supruga Roberta i možda je propali brak motiv za ovaj stravičan čin, no to se nikad neće saznati.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.