Mondaine models: Revija odložena zbog navodne bolesti Kostića, tražićemo štetu na sudu
Foto: Kurir, Darko Kostić

Mondaine models: Revija odložena zbog navodne bolesti Kostića, tražićemo štetu na sudu

Revija dizajnera Darka Kostića, kojom je planirano zatvaranje jubilarnog 20. Fashion connectiona, zakazana prvo za 22. oktobar, a zatim, na njegov zahtjev, navodno, uslijed bolesti, odgođena za 29.oktobar, definitivno otkazana, saopšteno je iz agencije Mondaine models.

Kako je saopšteno, agencija Mondaine models, kao organizator, uradila je sve kako bi podgoričkoj publici priuštila istinski modni spektakl i dostojno obilježila 10 godina uspješnog rada.

"S tim u vezi sproveli smo intezivnu kampanju i realizovali prve dvije večeri modne manifestacije, po opštim ocjenama javnosti, na vrlo visokom nivou. Na žalost, uslijed ogromne neprofesionalnosti, a skloni smo reći i neozbiljnosti, kreatora Kostića, spriječeni smo da događaj privedemo kraju na način kako smo planirali. Uvijek smo poslovali po principu korektnosti, te ćemo i u ovom dopisu zadržati nivo pristojnosti ne dajući prostor medijskom prepucavanju, a svoja prava i naknadu materijalne i nematerijalne štete zatražićemo na sudu. Još jednom se izvinjavamo crnogorskoj javnosti i našoj vjernoj publici, u nadi da ćete nas razumjeti i podržavati pri budućim aktivnosti", saopšteno je iz agencije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.