Evo kako da prepoznate nezrelog muškarca koji želi samo seks
Ilustracija

Dame, obratite pažnju

Evo kako da prepoznate nezrelog muškarca koji želi samo seks

Veoma je važno da prepoznate muškarca koji je materijal za nešto više, a ko želi samo dobru zabavu.

Cosmopolitan.rs vam priskače u pomoć i zato u nastavku predstavlja tri glavna znaka da ćete se sa njim možda odlično provesti u krevetu, ali ne i u vezi.

Nema običaj da vas pažljivo sluša

Ako mu je bitna dobra zabava i vaše tijelo, zašto vas uopšte čudi što nikako da zapamti gdje radite, ne pita vas kako ste proveli dan i da li želite da otputujete negdje sa njim za vikend. Jednostavno - NE ZANIMA GA.

Očekuje da sve odradite same

Ne treba posebno da objašnjavamo ovaj dio jer je vjerovatno i vama jasno. Momci koji su navikli na avanture i kombinacije, neće se sigurno potruditi oko vašeg viđanja i isplanirati romantično veče jer se dobro zna kako on želi da se završi vaš susret.

Nemojte da vas iznenade površne poruke, komunikacija, odnos, pa i seks, jer ipak se radi o nezrelom muškarcu koji isključivo brine o svojim potrebama.

Viđate se samo u četiri zida

Ili kod njega ili kod vas i tu sve počinje i završava. Izlasci ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje zajedničkih prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je riječ samo o seksu, ne znamo onda koji vam je signal još potreban.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.