Koliko žene zaista mogu da izdrže bez seksa?
Ilustracija

Istraživanje

Koliko žene zaista mogu da izdrže bez seksa?

Nećete vjerovati koliko neke dame, koje su se ostvarile kao majke, mogu da izdrže bez akcije u krevetu…

Istraživanje portala “Family Circle” o seksu, u kojem je učestvovalo 553 mame različitih godišta, došlo je do potpuno nevjerovatnih i šokantnih rezultata.

Pokazalo se da 32 odsto majki, koje imaju stalnog partnera i barem jedno dijete, nisu imale seksualne odnose i po nekoliko godina.

No, tu nije kraj lošoj statistici.

Čak 36 odsto žena otkrilo je da je od posljednjeg seksa prošlo nekoliko mjeseci, 27 odsto ​​izjavilo je da se radi o nekoliko nedjelja, a samo 5 odsto imalo je seks u posljednjih nekoliko dana, prenosi B92.

Stručnjaci upozoravaju da, iako su žene prenatrpane obavezama, što otežava užitak u seksualnim aktivnostima, tolike pauze mogu da budu veoma loše kako za odnos sa partnerom, tako i za zdravlje i raspoloženje. Ovo je nedavno potvrdilo i jedno drugo britansko istraživanje, otkrivši da je seks bar jednom nedjeljno ključan za srećan brak.

Da li vi imate vremena za seks?

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.