Radošević se vraća u ring, bori se sa Sabrijem Gozmenom
Predrag Radošević

Sjutra u Hanoveru

Radošević se vraća u ring, bori se sa Sabrijem Gozmenom

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević boriće se sjutra u Hanoveru, u meču za rejting, protiv turskog borca sa njemačkim pasošem, Sabrijem Gozmenom, saopšteno je iz njegovog štaba.

Biće to njegov povratak u ring poslije godinu i pet mjeseci. Posljednju borbu odradio je početkom juna 2016. godine u Liverpulu kada je zbog povrede rebara predao meč Britancu Lijanu Smitu.

Period od juna prošle godine Radošević je iskoristio da sanira povredu rebara, operiše nos i počne sa pripremama za povratak na ring, za koji u njegovom štabu vjeruju da će biti uspješan.

“Potrebna mi je pobjeda da bi ponovo ušao u krug izazivača za svjetsku titulu”, kazao je Radošević.

On će drugi put nastupiti u Hanoveru, u dvorani Stadthale Holzminden gdje je 25. oktobra 2015. godine pobjedom protiv Mađara Gabora Kovača odbranio titulu profesionalnog prvaka Evrope u supervelter kategoriji, verzije WBO.

Meč je predviđen da traje osam rundi i biće glavna borba večeri.Najavljeno je da će bokserska revija početi u 20 sati. Radošević na profi ringu ima 30 pobjeda i samo dva poraza – oba u mečevima za titulu, u Njemačkoj od Feliksa Šturma i Engleskoj od Lijama Smita.

On je ranije saopštio da se poslije operacije nosa pripremao u BK Podgorica sa trenerom Draganom Đuričkovićem.

Radošević je kazao da o njegovoj karijeri, pored menadžera Redža Dedeića koji je organizator revije u Hanoveru, brinu i Rajko Tomić, Zlatko Maliković i Nenad Borovčanin.

Portal Analitika/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.