Lijepe djevojke i trubači: Zdravko Čolić objavio novu pjesmu
Foto: Facebook

Drugi singl sa novog albuma

Lijepe djevojke i trubači: Zdravko Čolić objavio novu pjesmu "Šljive su rodile"

Zdravko Čolić (66) objavio je danas, tačno u podne, na svom “Jutjub” kanalu novu pjesmu i spot “Šljive su rodile”, autora Zlatana Fazlića.

Riječ je o duetu sa majstorom trube Dejanom Petrovićem, koji je i koaranžer numere. Ovo je drugi Čolićev singl sa 15. studijskog albuma, koji će biti objavljen u decembru.

- Možda sam malo zakasnio sa naslovom pjesme, jer su šljive već rodile, ali su aktuelne i dalje, jer se spremaju džem i rakija - šali se Čola.

- Odlučio sam se da baš ona bude drugi singl, zbog vesele atmosfere, a naš najbolji trubač Dejan Petrović je osmislio dionice koje su meni rokenrol. Refren je dvojka, za nekoga vatrogasna, a za nekog rokenrol - rekao je za Novosti.

U atraktivnom spotu snimanom u okolini Vršca i na jednom vojvođanskom salašu, koji izgleda kao prava turistička razglednica Srbije, nema Dekija Petrovića, već je ideja režisera Aleksandra Kerekeša bila da u njemu budu samo lijepe djevojke i - Čola.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.