Kaka u suzama napustio Orlando (VIDEO)
Foto: Twitter

Odigrao posljednji meč

Kaka u suzama napustio Orlando (VIDEO)

Svojevremeno najbolji fudbaler svijeta Brazilac Kaka u suzama je odigrao poslednji meč za Orlando u MLS ligi.

Brazilac se porazom od Kolumbusa 1:0 oprostio od tima sa Floride jer će karijeru nastaviti u drugom klubu, prenosi B92.

Kaka, koji je u Orlandu bio od osnivanja kluba prije tri godine, nije mogao da sakrije emocije prije i posle utakmice u SAD.

"Ovo je poseban dan za mene, mnogo sam razmišljao o svemu što sam dožeo u Orlandu. Mnogo će mi sve nedostajati, biće zauvijek jedan od navijača Orlanda", rekao je Kaka i rasplakao pola stadiona.

Brazilski 35-godišnji vezista nije uspio da Orlando odvede ove sezone u plej-of, a upisao je šest golova i pet asistencija na 23 utakmice. 

Za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru fudbaler koji je u Orlandu bio najplaćeniji fudbaler u SAD sa sedam miliona dolara godišnje. 

Kaka je jedan od četiri igrača koji su osvojili Svjetsko prvenstvo (2002), Ligu šampiona (2007) i Zlatnu loptu (2007). 

Igrao je za Sao Paulo dva puta, odakle je prešao u Milan i dotakao svoj fudbalski zenit, da bi prešao u Real Madrid za tada astronomskih 67 miliona eura.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.