U ubistvu Damjanovića učestvovalo više osoba
Pero Damjanović

Ubijen, pa dovezen u Kobilji Do

U ubistvu Damjanovića učestvovalo više osoba

Pronađeni tragovi ukazuju da je tijelo Pera Damjanovićevo donijeto do Kobiljeg Dola i tu zakopano. Istraga ukazuju da je u ovom zločinu učestvovalo više osoba, piše Pobjeda.

Tridesetpetogodišnji Pero Damjanović iz Nikšića pronađen je ubijen i zakopan u mjestu Kobilji Do, u Cucama, u Katunskoj nahiji. To je pokazala obdukcija leša koji su mještani pronašli u subotu – nezvanično je juče potvrđeno medijima.

Ubice su se dovezle kolima i lopatom iskopali zemlju gdje su položili tijelo, navodi Pobjeda.

Vještacima sudske medicine biće potrebno određeno vrijeme da bi se izjasnili o tome kada je Damjanović ubijen. Taj će podatak biti od velikog značaja istražiteljima da rasvijetle zločin.

Nalaz obdukcije koja je juče završena pokazao je da je Damjanović ustrijeljen sa dva hica, a nakon toga zakopan.

Damjanović je nestao 4. septembra. Od tada porodica i policija su svakodnevno tragali za mladićem. Nepuna dva mjeseca prije nestanka izašao je iz zatvora u Spužu gdje je služio kaznu od sedam mjeseci, zbog nelegalnog posjedovanja pištolja.

Prema evidenciji bezbjednosnih službi, Pero Damjanović je pripadao škaljarskom klanu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.