Voz usmrtio pedesetogodišnjeg pješaka iz Bara
Foto: Jedro.bar

U mjestu Ilino

Voz usmrtio pedesetogodišnjeg pješaka iz Bara

Baranin Zejnel Mulić (50) nastanjen u Sustašima, stradao je u udesu na željezničkoj pruzi u naselju Ilino.

Pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga, Mulića je oko 15:15 udario lokalni putnički voz koji je sa barske stanice krenuo za Podgoricu.

U trenutku kontakta, prema nezvaničnim saznanjima, Mulić se kretao pored pruge u blizini željezničkog mosta preko rijeke Željeznice, nadomak pružnog prelaza Ilino.

Uviđaj je sa službenicima CB Bar obavila dežurni Osnovni tužilac Radmila Gačević, koja je naložila obdukciju i vještačenje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.