Ubjedljiv poraz Budućnosti u Norveškoj
Foto: zrkb.me

Liga šampiona

Ubjedljiv poraz Budućnosti u Norveškoj

Rukometašice Budućnosti doživjele su prvi poraz u Ligi šampiona – izabranice Dragana Adžića u Kristiansandu su poražene od Vajpersa 29:19 (15:11) u drugom kolu grupe D.

Nakon sjajnog izdanja i ubjedljive pobjede protiv Bitighajma u ”Morači” na startu nove sezone elitnog takmičenja, Milena Raičević i saigračice pružile su loše izdanje protiv norveškog tima koji je vodio tokom čitavog meča, a loša igra na početku prvog i drugog dijela koštala ih je ubjedljivog poraza.

U prvom poluvremenu je Budućnost držala priključak, nakon prvih 30 minuta gubila 15:11, da bi u nastavku napad potpuno stao – samo osam golova, od čega četiri u finišu kada je pobjednik već bio poznat. Budućnost u narednom kolu, naredne subote gostuje francuskom Mecu.

Đurđina Jauković, Milena Raičević i Kristina Laslo bile su najefikasnije sa po četiri gola, dok je Darli Zokebi de Paula imala 14 odbrana.

Lin Jorum Suland je bila najefikasnija u pobjedničkom timu sa devet pogodaka, dok je Katrin Lunde Haraldsen bila nerješiva enigma za igračice našeg tima i upisala ja 19 odbrana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.