Šarapova u finalu turnira u Tjandjinu
Marija Šarapova

Prvo finale od povratka

Šarapova u finalu turnira u Tjandjinu

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se u finale turnira Tjandjinu, pošto je jutros u polufinalu pobijedila Kineskinju Šuaj Peng sa 6:3, 6:1.

Šarapovoj će to biti prvo finale od povratka na teren posle 15-mjesečne suspenzije zbog dopinga, a protivnica u borbi za trofej biće joj Bjeloruskinja Arina Sabalenka.

Ruskinja, koja se na teren vratila u aprilu, igraće svoje prvo WTA finale od maja 2015. godine. 

Sabalenka je u drugom polufinalu bila bolja od Italijanke Sare Erani sa 6:1, 6:3. Beloruskinja, trenutno 102. teniserka sveta, u predstojećem finalu će se boriti za svoju prvu WTA titulu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.