Dječji festival „Limsko srce“ počinje u ponedeljak u Beranama

16, 17, 18 i 19. oktobra 2017. godine

Dječji festival „Limsko srce“ počinje u ponedeljak u Beranama

U organizaciji Centra za kulturu, a pod pokroviteljstvom Opštine Berane, 16, 17, 18 i 19. oktobra 2017. godine biće održan četvrti međunarodni dječji festival pjevača, glumaca i zabavljača za djecu „Limsko srce“.

"Ova manifestacija posvećena je obrazovanju, zabavi i druženju učenika nižih razreda osnovnih škola i djeci predškolskog uzrasta. „Limsko srce“ je jedna od manifestacija u kojima naši najmlađi sugrađani aktivno učestvuju u kulturno- umjetničkim sadržajima opštine", saopšteno je iz Opštine Berane.

Festival počinje 16.10. u 12 časova koncertom u glavnoj gradskoj ulici. Osim koncerta, istog dana u planu je i izbor najboljih i najkreativnijih kostima. Broj učenika koji će učestvovati u takmičenju nije ograničen, a priliku za zabavu, druženje i učešće na ovom festivalu ima 8 osnovnih škola, predškolaka ustanova i Dnevni centar.

Žiri će, nakon predstavljanja svih kostimiranih učenika odabrati najbolje i najmaštovitije učesnike programa kojima će na kraju programa biti uručene prigodne nagrade i priznanja.  

"Drugog, trećeg i četvrtog dana Festivala, na sceni Centra za kulturu biće izvedene po dvije pozorišne predstave dnevno. Bićemo domaćini glumačkim ansamblima iz Kotora, Trstenika, Beograda, Petrovca na Mlavi i Mostara, ali i pozorišnoj predstavi OŠ „Radomir Mitrović“ iz Berana", saopšteno je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.