Jutjub zvijezda slučajno prenosila seks uživo na Instagramu (VIDEO)
Foto: social.jarm.com

Američka senzacija Kristin Hančer

Jutjub zvijezda slučajno prenosila seks uživo na Instagramu (VIDEO)

Američka zvijezda Instagrama Kristin Hančer uživala je u intimnim trenucima sa svojim dečkom, kada je slučajno aktivirala opciju za prenos uživo na svom telefonu.

Ljubavni zanos ove 18-godišnjakinje i njenog partnera, koji je strimovan tri minuta, imalo je priliku da čuje 3,9 miliona njenih pratilaca na Instagramu, prenosi B92. 

Čuje, jer je telefon bio okrenut ekranom nadolje.

U trenutku strimovanja, na mreži se nalazilo više od 14.000 pratilaca, koji su nakon prvobitnog šoka počeli da zasipaju mrežu komentarima. 

"Želim da se izvinim svima koji su vidjeli snimak. NIJE bilo namjerno. Izbrišite ga iz sjećanja. Bilo mi je užasno neprijatno kada sam shvatila o čemu se radi", napisala je Kristin Hančer. 

"Ali, nezgode se dešavaju. Pravite se da se ništa nije desilo i nastavite sa svojim životom. Upravo to ću i ja da uradim", dodala je.

Kristin Hančer je poznata po kratkim muzičkim snimcima u kojima na plejbek pjeva razne hitove i numere iz filmova. 

Sa svojim dečkom Endruom Mekgregorijem je u vezi oko godinu i po.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.