Džudo klub
Sa takmičenja

Turnir Borsa Open u Mostaru

Džudo klub "Gorica" osvojio četiri medalje na međunarodnom takmičenju

Podgorički džudo klub "Gorica" osvojio je četiri medalje na međunarodnom turniru Borsa Open koji je održan u Mostaru.

Jedno od najvećih džudo takmičenja u regionu okupilo je 34 države i preko 1.200 takmičara u četiri uzrasta.

Dejan Pavićević, trener džudo kluba "Gorica" predvodio je tim iz Podgorice od šest boraca u tri uzrasta, mlađi pioniri, stariji pioniti i kadeti.

Medalje su za podgorički tim osvojili su kadet Pavle Svičević- srebrnu medalju, stariji pionir Matija Rakočević- bronzu i dva mlađa pionira Savo Ljiljanić i Vuk Drljević po jednu bronzanu medalju.

Članovi ekipe bili su i Vujisić Vasilije i Petar Svičević koji i pored sjajno prikazanih vještina u mečevima nijesu ponijeli odličija na ovom takmičenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.