Saznajte šta je muškarcima draže od jutarnjeg seksa
Ilustracija

Anketa pokazala

Saznajte šta je muškarcima draže od jutarnjeg seksa

Ako ste mislili da pripadnici jačeg pola vole da dan započnu fizičkim aktivnostima, prevarili ste se.

Današnji muškarci više vole da se probude uz "Fejsbuk" i "Tviter", nego uz seks, pokazala je anketa sprovedena među 2.000 Evropljana. Dame vole da dan započnu poljupcima i zagrljajima.

Ako ste mislili da pripadnici jačeg pola vole da dan započnu fizičkim aktivnostima, prevarili ste se. Današnji muškarci više vole da se probude uz "Fejsbuk" i "Tviter", nego uz seks, pokazala je anketa sprovedena među 2.000 Evropljana o tome šta vole da rade ujutru.

Žene, s druge strane, vole da započnu dan poljupcima i zagrljajima. Ali za oba pola, na prvom mjestu je buđenje uz sunčeve zrake koji obasjavaju prozor. To je idealno buđenje za svakog trećeg ispitanika, dok svaki četvrti preferira da dan počne uz društvene mreže. I ne bi to bilo ništa čudno da većinu ne čine muškarci.

Popularan način za započinjanje dana je uživanje u omiljenom doručku. Mnogi vole da se bude i uz omiljenu pjesmu, a ujutru im prija i da prošetaju psa, vode dijete u školu i vježbaju. Svaki deseti priznao je da ujutru voli da isključi alarm i nastavi da spava još malo.

Šta god bila vaša rutina, naučnici preporučuju da u njoj uživate jer ćete tako biti spremniji za sve ono što vas čeka tokom dana.

Novosti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.