U Beogradu opljačkan pokojnik
Ilustracija

U Beogradu opljačkan pokojnik

Krajnje bizaran slučaj pljačke dogodio se u Beogradu.

Uhapšene su, javlja MUP,  tri osobe osumnjičene da su koristeći falsifikovanu dokumentaciju, u jednoj banci u Beogradu, sa računa preminulog sugrađanina podigli 10.000 eura.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela prevare i falsifikovanje isprave uhapšeni su V.K. (46), S.M. (39) i D.Đ. (50).

Osumnjičenom D.Đ. na teret se stavlja i neovlašćeno bavljenje određenom djelatnošću.

Postoje osnovi sumnje da su V.K., S.M. i D.Đ. izradili falsifikovano ostavinsko rješenje, falsifikovano punomoćje i falsifikovanu ličnu kartu sa fotografijom osumnjičene V.K.

Na osnovu falsifikovanih dokumenta, kako se sumnja, sa računa jednog pokojnog sugrađanina osumnjičeni su iz jedne banke u Beogradu podigli 10.000 eura, da bi, nakon toga, D.Đ., sa falsifikovanim punomoćjem iz druge poslovne banke pokušao da podigne još 20 miliona dinara, kada je uhapšen.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.