Rođeni na isti dan u istom porodilištu, a danas su muž i žena
Foto: Taunton Gazette

Od kolijevke do vjenčanja

Rođeni na isti dan u istom porodilištu, a danas su muž i žena

Par rođen istoga dana u istom rodilištu u Masačusetsu vjenčao se više od 20 godina kasnije, javljaju američki mediji.

List 'Taunton Gazette' piše da su Džesika Gomes i Aron Bairos razmijenili bračne zavjete 9. septembra, prenosi Radiosarajevo.ba.

Oboje su rođeni 28. aprila 1990. u istoj bolnici u Tauntonu sjeverno od Bostona.

Odrastali su u zajednicama udaljenima nekoliko kilometara jedna od druge, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u srednjoj školi.

Gomes je rekla da su shvatili da su rođeni istoga dana "prilično brzo" kada su zajedno krenuli na vozački ispit i vidjeli iste datume rođenja na vozačkim dozvolama.

Po njenim riječima, to je bila ljubav na prvi pogled.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.